Evenemang
 
<< December
2017
>>
Ti On To Fr
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Idag

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 

Boka HotellSweden.se
Cityguide Eslöv Picture


Välkommen till Eslöv CityGuide

Din Guide till Evenemang, Nöje, Kultur och Turism

Eslöv - mitt i Skåne!
Här finns intressanta sevärdheter man inte vill missa! Några exempel är det prisbelönade Medborgarhuset i unikt bevarad funkisstil och det pampiga hotellet som fick namn efter rollfiguren Sten Stensson Stéen från Eslöv!

Eslöv Sevärdheter

evenemang - Skåne runt


nöje - Julshow med Världens Snabbaste Allsång
Malmö Slagthuset till 16 december
Eslöv Evenemang musik nöje

Sjung, skrik, vråla och gal in julen tillsammans med världens skönaste all- sångsledare, Ola Selmén, Nic Schröder och Sissela Benn som Filippa Bark. En kväll när du själv står i centrum och kan glänsa över sjö och strand, samtidigt som du lockar fram din inre pop- rock- disco- och allsångsstjärna.

Boka Biljett Ticketmaster

nöje - Disney On Ice
Malmö Arena 18 - 21 januari
Eslöv Evenemang musik nöje

Följ med till Disneys underbara sagovärld och upplev magin live på den glittrande isen. Fyra fartfyllda Disneyäventyr väntar och tempot är högt redan från start när Disney On Ice presenterar Disney On Ice Förtrollade Världar.

Boka Biljett Ticnetnöje - Jason Timbuktu Diakité – En droppe midnatt
Malmö Slagthuset 15 februari - 10 mars
Eslöv Evenemang musik nöje

I höstas gjorde Jason bokdebut med En droppe midnatt som nu blir en föreställning. En droppe midnatt är en gripande berättelse om identitet, rasism och längtan efter tillhörighet, där musiken leder oss genom historien till nuet.

Boka Biljett Ticketmasternöje - Melodifestivalen 2018
Malmö Arena 16 - 17 februari
Kristianstad Arena 2 - 3 mars
Eslöv Evenemang musik nöje

Att få uppleva denna musikfest live är en alldeles extravagant upplevelse! Vi vet sedan tidigare att matinéföreställningarna på lördagarna blir en fantastisk fest för barnfamiljen, fredagarnas genrep är bästa sättet för de som vill se bidragen först av alla och att få uppleva själva TV-sändningen på plats i arenan, det är något alldeles speciellt.

Boka Biljett Ticnetnöje - Jill Johnson That's Life
Malmö Arena 2 mars
Eslöv Evenemang musik nöje

Hon är spännande, härlig och överraskande på samma gång – precis som livet självt. Vissa kallar henne landets största och mest mångfacetterade artist. Vi säger kort och gott Jill Johnson. Och egentligen kräver hon ingen närmare presentation. En sångerska med oerhört bred musikalisk bakgrund som utforskat allt från pop och rock till country genom åren.

Boka Biljett Showticnöje - Joan Baez
Malmö Live 3 mars
Eslöv Evenemang musik nöje

Joan Baez karriär har sträckt sig över 50 år och i sin fantastiska karriär har hon mottagit många priser och utmärkelser

Boka Biljett Ticketmaster

nöje - Äventyret Aladdin
Ystad Arena 10 mars
Malmö Arena 11 mars
Kristianstad Arena 22 april
Eslöv Evenemang musik nöje

Lämna den kalla Norden och följ med till den mytomspunna orienten. Magiker, flygande mattor och vilda dromedarer. Humor och drama möter kärlek och ljuv musik. Lägg därtill en märkligt motsträvig ande så får du ett fartfyllt och riktigt roligt äventyr för alla mellan 3 och 100 år.

Boka Biljett Ticketmasterteater - Minns du mig
Malmö Nöjesteatern 7 april
Eslöv Evenemang musik nöje

Annika Andersson och Thomas Petersson möts igen i en fantasifull komedi vars skrattframkallande repliker är som om de vore specialskrivna för dessa två komiska mästare.

Boka Biljett Showtic

festival - Sweden Rock Festival
Sölvesborg Norje 4 - 7 juni
Eslöv Evenemang musik nöje

Sweden Rock är den ultimata festivalen för dig som brinner för rockmusik. Med en mix av klassisk rock, hårdrock, metal, blues och relaterade gener fylls festivalens fem scener upp och erbjuder dig en unik upplevelse.

Boka Biljett Ticketmasternöje - GES Glenmark, Ericsson och Strömstedt
Malmö Mölleplatsen 26 juli
Båstad 27 juli
Kristianstad Ovesholms Slott 4 augusti
Eslöv Evenemang musik nöje

Lust. Det är vad allting egentligen handlar om. Lust att spela och sjunga tillsammans, lust att plocka fram de där låtarna som bara ligger och väntar och ber om att få flyga igen. Lust att återigen åka ut på en stor Sverigeturné och såklart den största lusten av dem alla – att få möta publiken.

Boka Biljett ShowticEslöv - Hotell

Hitta ditt drömboende i Eslöv. Vi har allt från mysiga vandrarhem i omgivningen till lyxiga hotell på fina gatan.

Eslöv Hotell >>
Stockholm, Malmö och Göteborg

Ta pulsen på allt spännande som händer i Sveriges 3 största nöjesstäder. Alla har de något speciellt att erbjuda, kultur och nöje i världsklass. Varför inte ta en storstadshelg med konsert och restaurangbesök just nu när det händer som mest. Gå till staden närmast dig nu.
Stockholm >>, Göteborg >> eller Malmö >>


CityGuide Europe


Amsterdam, London, Paris, Nice, Barcelona, Venice, Florence, Rome, Madrid, Copenhagen, Oslo, Prague, Teneriffa, Athens, Crete , Berlin

CityGuide US


New York, Miami, Tampa, Orlando, Las Vegas, Los Angeles, San Francisco , San Diego
Eslöv
Eslöv
Eslöv
nöje - Brandkårens JulGala
Malmö Arena 16 december
Eslöv Evenemang musik nöje

Galan gästas traditionsenligt av några av landets främsta sångsolister inom både populärmusik och musikalscenen. I år kommer bland annat Tommy Nilsson

Boka Biljett Ticketmasternöje - Elvis Christmas
Ystad Marsvinsholms Kyrka 16 december
Kristianstad Teater 17 december
Eslöv Evenemang musik nöje

Succén är tillbaka. Henrik Åberg, Sveriges absolut bäste Elvistolkare ger sig ut på turné med sin stämningsfulla julkonsert som är fullproppad av vintriga, härliga julsånger.

Boka Biljett Ticketmasternöje - Sunes Jul
Kristianstad Arena 6 januari
Eslöv Evenemang musik nöje

Årets härligaste familje föreställning är tillbaka med en helt ny show där vad som helst kan hända. I ”Sunes Jul” bjuds åskådarna på en underhållande familjeteater där Sune och hans smått tokiga familj intar scenen med buller och bång.

Boka Biljett Ticketmasternöje - Thriller Live
Eslöv Arena 10 februari
Eslöv Evenemang musik nöje

Direkt från Londons West End. Thriller Live är den ultimate konserthyllningen till the King of Pop – Michael Jackson och the Jackson 5!

Boka Biljett Ticketmasternöje - David Batra
Kristianstad Arena 17 februari
Eslöv Evenemang musik nöje

David Batra med stand up showen Elefanten i rummet - han som är gift med henne

Boka Biljett Ticketmasternöje - Al Pitcher - Sverige Syndrome
Lund Stadsteater 24 februari
Eslöv Evenemang musik nöje

Ingen observerar oss svenskar som Al Pitcher, med stor värme och häpnadsväckande träffsäkerhet. Vi får lära känna vår nye landsman och ta del av hans resa: från födseln i England till barndomsåren i Nya Zeeland för att sedan landa här, med en svensk fru och två barn.

Boka Biljett Ticketmasternöje - Joan Baez
Malmö Live 3 mars
Eslöv Evenemang musik nöje

Joan Baez karriär har sträckt sig över 50 år och i sin fantastiska karriär har hon mottagit många priser och utmärkelser

Boka Biljett Ticketmasternöje - Sven-Ingvars
Malmö Arena 20 april
Eslöv Evenemang musik nöje

Sven-Ingvars ger sig ut på turné för att erbjuda en känslosam konsert med bortglömda skatter och nya tolkningar. Oscar Magnusson har nu tagit över platsen vid mikrofonen.

Boka Biljett Ticketmasternöje - Bryan Adams
Malmö Arena 27 april
Eslöv Evenemang musik nöje

Bryan Adams är en av de absolut främsta liveartisterna vi har – med sin energifyllda och självklara scennärvaro tillsammans med sin otroliga röst är en Bryan Adams-konsert alltid något väldigt speciellt.

Boka Biljett TicnetEslöv
Evenemang

Psst - Du vet väl att det är helt gratis att lägga till ett evenemang i Eslöv CityGuide med bild och länk till evenemangets hemsida.

Lägg till ett evenemang i Eslöv


Biljetter till fler evenemang i Eslöv hittar du här

Boka Biljett Ticnet


Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser