CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 Sweden.se
Annonsera - Sveriges effektivaste och billigaste annonsering?

Vi erbjuder idag kanske Sveriges billigaste och mest effektivaste annonsering.

Du kan genom vår annonstjänst visa din verksamhet via en säljande presentation, med länkar till er webbsida, telefonnummer, en säljande presentation, karta, attraktiva bilder m.m.. Allt i en färdig design skräddarsydd just för ditt företag

Ni får även en optimering på de stora sökmotorerna, så som Google, MSN, Yahoo där er webbsida genom vår länk till er hamnar högre upp i sökresultaten.

Har du frågor eller funderingar ring vår kundtjänst på nr 040-12 15 96 eller 0709 - 22 44 04.


Välj annonstyp


Företagsnamn/Webbsida
Orgnummer/Personnummer
Förnamn
Efternamn
Gatuadress
Postnummer
Postort
E-post
Telefonnummer
Faktureringsintervall

Skriv in bokstäverna
CAPTCHA image

Läs villkoren
Jag godkänner villkoren
 


  Företagsannons
Info:
Annonsen innehåller namn, bild, telefonnummer, fax, e-post, webbadress samt en informationstext och direktlänk till er hemsida. Ni har även en extra ruta som visas när man klickar på bilden, den kan ni fylla med bilder, text och länkar. Vi erbjuder oss även att skapa funktioner som eventuella beställningsmöjligheter m.m, om så önskar. Denna annons kommer sedan visas för just din målgrupp.

Pris
95kr/mån
 


  Tjänsteannonser
Info:
Skapa ett attraktiv annons till din webbtjänst/hemsida på Cityguide, så hittar du enkelt din målgrupp och besöksantalet ökar på just din sida.

Pris
55kr/mån
 

 

 

Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser