Evenemang
 
<< Juli
2017
>>
Ti On To Fr
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  
Idag

Väder Borgholm


CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 


Boka HotellSweden.se
Cityguide Borgholm Picture

Borgholm CityGuide

Din Guide till Evenemang, Nöje, Kultur och Turism

Öland är känt som solens och vindarnas ö, och väderkvarnen har blivit något av dess symbol. Hit kommer tusentals besökare varje sommar, däribland kungafamiljen som har sitt sommarresidens Solliden här. Det vita slottet som omges av en av Sveriges vackraste parkmiljöer, uppfördes av Drottning Victoria i början av 1900-talet. Borgholm och Öland är med god anledning ett av de populäraste resmålen för både svenska och utländska turister.
Läs mer>>

Borgholm Större Evenemang - Nöje & Kultur


nöje - GES
Borgholms Slottsruin 28 - 29 juli
Borgholm Evenemang musik nöje

Lust. Det är vad allting egentligen handlar om. Lust att spela och sjunga tillsammans, lust att plocka fram de där låtarna som bara ligger och väntar och ber om att få flyga igen. Lust att tillbringa några magiska sommardygn på Öland och såklart den största lusten av dem alla – att få möta publiken i Borgholms Slottsruin.

nöje - Per Gessle
Borgholms Slottsruin 1 augusti
Borgholm Evenemang musik nöje

En av våra allra största artister och låtskrivare Per Gessle åker ut på en stor sommarturné 2017 under namnet ”En vacker kväll. Sommarturné 2017” och kommer att bjuda på låtar från hela Pers otroliga karriär

Boka Biljett TicketmasterBorgholm - Hotell

Hitta ditt drömboende i Borgholm. Vi har allt från mysiga vandrarhem i omgivningen till lyxiga hotell på fina gatan.

Borgholm Hotell >>
Stockholm, Malmö och Göteborg

Ta pulsen på allt spännande som händer i Sveriges 3 största nöjesstäder. Alla har de något speciellt att erbjuda, kultur och nöje i världsklass. Varför inte ta en storstadshelg med konsert och restaurangbesök just nu när det händer som mest. Gå till staden närmast dig nu.
Stockholm >>, Göteborg >> eller Malmö >>


CityGuide Europe


Amsterdam, London, Paris, Nice, Barcelona, Venice, Florence, Rome, Madrid, Copenhagen, Oslo, Prague, Teneriffa, Athens, Crete , Berlin

CityGuide US


New York, Miami, Tampa, Orlando, Las Vegas, Los Angeles, San Francisco , San Diego
Borgholm
reseguide borgholm
borgholm hotell
borgholm

Borgholms Slott

Borgholms slott är ett av Sveriges stora historiska monument. Som en av de allra viktigaste fästningarna i Sveriges rike var detta platsen för många slag och belägringar under medeltiden och in på sextonhundratalet.
Läs mer>>

Eketorps borg

Eketorp – den levande borgen på Ölands Stora Alvar! Eketorps borg är något så unikt som en återuppbyggd fornborg på ursprunglig grund. Den byggdes upp på 300-talet e Kr då människor tog sin tillflykt till borgen vid oroliga tider.
Läs mer>>Borgholm
Evenemang

Psst - Du vet väl att det är helt gratis att lägga till ett evenemang i Borgholm CityGuide med bild och länk till evenemangets hemsida.

Lägg till ett evenemang i Borgholm


Biljetter till fler evenemang i Borgholm hittar du här

Boka Biljett Ticnet


Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser