Sevärdheter  Knallestad  Kultur  Utflyktsmål  Parker

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 

Boka HotellSweden.se

Viskan flyter genom centrum. Invid Viskan ligger den lummiga Stadsparken som i härom året firade 100 års jubileum. Området ger stora möjligheter till rekreation, så här trivs boråsarna, speciellt under varma sommardagar.

Njut av grönskan, blommorna och dofterna i den prunkande parken. Varför inte koppla av med en kopp kaffe eller en härlig glass i Stadsparksfiket, eller passa på att ta ett dopp i det berömda Stadsparksbadet. Ett riktigt äventyrsbad med bl a klättervägg, rutschbanor, och stora vågor!

En annan härlig park är Annelundsparken som ligger intill Villastaden. I Parkstaden ligger också Ramnaparken i anslutning till Ramnasjön med sitt rika fågelliv. Här hittar du också Borås Museum och en av Sveriges äldsta telefonkiosker.

 Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser