Sevärdheter  Knallestad  Kultur  Utflyktsmål  Parker

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 Sweden.se

Turist i Borås

I Borås med omnejd finns mängder av intressanta platser att besöka. Upplevelser för stora och små kan man finna på museer, utflyktsmål, kulturevenemang och shoppingrundor.

Ett av den nya tidens stora fritidsnöjen är att handla. Borås är ett eldorado i detta avseende! Borås butiksliv har sin grund i den gamla knalletraditionen med sina månghundraåriga anor. Staden har ett spännande centrum med en livfull handel. Affärerna ligger trivsamt i stadens inre kärna.

 

Livfull handel
Borås förenar storstadens utbud med småstadens närhet. Affärerna ligger trivsamt i stadens inre kärna, och på Gågatan varvas de med mysiga caféer.

På Stora Torget handlar Du det mesta från torghandlarnas välfyllda stånd. Mellan fynden finns det massor av caféer och restauranger att ta igen sig på. Här finns också det ståtliga Rådhuset.

Mitt på torget står Springbrunnen.

Borås kommun har drygt 100 000 invånare och ligger ca 7 mil från västkusten. Från Södra Torget går de flesta bussar, både centrumbussar och de bussar som går till kommunens yttre delar. Ni som kommer med egen bil hamnar troligtvis ganska snart på Allégatan, som går längs med centrum. På Allégatan finns också många butiker, caféer och restauranger.

 Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser