Evenemang Visa alla Dans Musik Musikaler Revy - Show Teater
 
<< Juni
2018
>>
Ti On To Fr
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Idag

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 Sweden.se
Askersund - Evenemang - Teater
Gå till företagets hemsida
Teater - Vattnet
Sjöängen, Stora salongen
Tisdag 18 September 2018 18:30
Bibliotekets omtyckta Bok &Filmklubb testar ett nytt koncept: Bok &Teater. Läs novellen Vattnet av Torgny Lindgren och se sedan teatern! Vattnet är en berättarföreställlning med Kaj Ahlgren efter Torgny Lindgrens novell. En skådespelare på scenen. Allvar och humor blandas i en avskalad föreställning full av liv. Alltihop börjar med dett brev till länsstyrelsen i Ume. Hur är egentligen med vattenkvaliteten oppå Kläppmyrliden? Fika och samtal efter teatern.   Arrangör: Askersunds riksteaterförening, Askersunds bibliotek.   Föreställningens längd är ca 50 minuter (Fika ingår i biljettpriset)   Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entren till konserten. Rullstolsplatser bokas via Askersunds Turist- & Evenemangsbyrå.OBS! Det är inte tillåtet att ta med rollator och barnvagnar in i Stora salongen med tanke på säkerheten vid en eventuell utrymning. Det är därför heller inte tillåtet med rullstolar på våning 3. Ej återköp av köpta biljetter. Serviceavgift på 15 SEK tillkommer.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Teater - Shirley Valentine
Sjöängen, Stora salongen
Onsdag 3 Oktober 2018 19:00
Se Maria Lundqvist, tvåfaldiga Guldbaggevinnaren, i rollen som Shirley Valentine, som bevisar att det aldrig är försent att utforska sina drömmar. Shirley Valentines barn har flyttat hemifrån. Hon lever i ett kärlekslöst förhållande och livet blev inte riktigt som hon tänkt sig. Hennes väninna bjuder med henne på en semesterresa till en grekisk paradisö. I hemlighet börjar hon packa väskan. Ska hon våga trotsa sina rädslor och för första gången se världen och sig själv i ett helt nytt ljus? Av Willy Russel, regi Edward af Sillén. Riksteatern i samarbete med Villman produktion och Audere Vivere. Arrangör: Askersunds riksteaterförening.    Föreställningens längd är ca 2 tim 40 min (inkl 20 min paus)   Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entren till konserten. Ej återköp av köpta biljetter. Serviceavgift på 15 SEK tillkommer. Rullstolsplatser bokas via Askersunds Turist- & Evenemangsbyrå.OBS! Det är inte tillåtet att ta med rollator och barnvagnar in i Stora salongen med tanke på säkerheten vid en eventuell utrymning. Det är därför heller inte tillåtet med rullstolar på våning 3.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Teater - Polarfararna
Sjöängen, Stora salongen
Onsdag 28 November 2018 19:00
I ett ödsligt islandskap befinner sig tre människor på ett forskningsuppdrag när ett minst sagt oväntat katastrofläge uppstår. Hur klarar sig tre skyddslösa människor i en extrem natur och vad händer med den som står öga mot öga med sin egen utsatthet? I Polarfararna står människan och hennes nyfikenhet i centrum. Att upptäcka och förundras. Att häpna. Men också hennes drivkraft att erövra och äga. Upprätthålla gränser. Att namnge och sätta pris på. Vad innebär det att bege sig ut i det okända? Och går det att hitta vägen genom att gå vilse?   Arrangör: Askersunds riksteaterförening. Föreställningens längd är ca 1,15 tim     Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entren till konserten.   Ej återköp av köpta biljetter. Serviceavgift på 15 SEK tillkommer.         Rullstolsplatser bokas via Askersunds Turist- & Evenemangsbyrå.OBS! Det är inte tillåtet att ta med rollator och barnvagnar in i Stora salongen med tanke på säkerheten vid en eventuell utrymning. Det är därför heller inte tillåtet med rullstolar på våning 3.

Boka Biljett via NorticMed reservation för ändringar och felaktiga inlägg.  
©1996-2018 Digital Future CityGuide  

Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser