Evenemang Visa alla Musik Opera Revy - Show Teater
 
<< Mars
2018
>>
Ti On To Fr
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Idag

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.



Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 



Sweden.se
Ängelholm - Evenemang - Revy - Show
Gå till företagets hemsida
Revy - Show - DAVID BATRA – ELEFANTEN I RUMMET
Jarl Kulle scenen
Lördag 10 November 2018 19:30
Sex år efter succéshowen “Det här var ju tråkigt” är det äntligen dags för David att åka på turné igen. Den nya föreställningen är en renodlad standup-show som lyfter fram det absurda i ett för David Batra nytt och udda vardagsliv. För hur pusslar man egentligen med dagishämtningen samtidigt som det är regeringskris? Hur går sommarsemestern till när SÄPO är med?

David Bat...

Boka Biljett Ticketmaster

Gå till företagets hemsida
Revy - Show - Carl-Einar Häckner på Turné - En isbjörnssaga
Jarl Kulle Scenen
Söndag 11 November 2018 18:00
En föreställning om det viktigaste, det finaste, det som gör oss tillmänniskor. Om att bli rånad på en bit av sitt liv. Om våra svarta hål.Om skrattet som ventil i en egen komedi för att släppa fram artisten. Jag fick hans trollerihatt.Jag fick hans nummer till himlen.Han sa ”As one door closes another one opens.”Carl-Einar Häckner behöver ingen vidare introduktion. Han är en multibegåvad trollkarl,komiker, musiker och krönikör som idag pendlar mellan Sverige och Berlin. Förutomotaliga shower, illusionistiska tricks och skarpa texter har han under 20 års tid uppträttpå Liseberg i Göteborg och bara där setts av drygt en miljon människor genom åren.Föreställningen hade premiär på Teater Aftonstjärnan i Göteborg den 13 oktober 2017.Av och med Carl-Einar HäcknerLängd: 2 timmar inkl paus.

Boka Biljett via Nortic



Med reservation för ändringar och felaktiga inlägg.  
©1996-2018 Digital Future CityGuide  

Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser