Evenemang Visa alla Musik Opera Revy - Show Teater
 
<< Juni
2018
>>
Ti On To Fr
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Idag

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 Sweden.se
Gå till företagets hemsida
Opera - Carmen
Jarl Kulle Scenen
Torsdag 20 September 2018 19:00
I höstens turnerande kammaropera möter den frihetsälskandeCarmen den samvetsgranne José. För hennes skull sviker hanplikten, glömmer fästmön och blir kriminell. När Carmen blirintresserad av en annan man blir José så svartsjuk att han vill talivet av henne. Carmen är en opera om passionerad kärlek och våld i närarelationer. Vad händer i en människa när hon utsätts för kravhon inte kan möta då det enda hon vill är att känna sig fri? Vadhänder i Carmens hjärta? Bizets Carmen var starten på denverklighetsförankrade operan som skildrar realistiska människor – och blev världens mest spelade operamed sina berömda musikstycken.I danska regissören Anne Barslevs poetiska turnéversion tolkas Carmen av den prisade mezzosopranenEmma Sventelius, född och uppvuxen i Lund. Benjamin de Murashkin har gjort den musikaliska bearbetningenvars framförande leds av kapellmästaren och ackordeonisten Ida Løvli Hidle. Längs: ca 2 tim inklpaus.

Boka Biljett via NorticMed reservation för ändringar och felaktiga inlägg.  
©1996-2018 Digital Future CityGuide  

Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser